Om oss

Grums Begravningsbyrå

Den som förlorat en nära anhörig vet att det hör till de svåraste upplevelserna i livet.
Det omedelbara behovet av stöd och hjälp är stort och att få rätt hjälp med allt som ska ordnas före, under och efter begravningen är av största vikt.

På Grums Begravningsbyrå möts du av erfarna och engagerade rådgivare som leder dig igenom alla delar av begravningen. Det kan vara val av kyrka eller lokal, kista, urna, blommor, dödsannons och minnesstund. Tillsammans utformar vi en personlig begravning och en minnesvärt avsked utifrån den avlidnes och dina önskemål.

Vi har genomgått en omfattande auktorisationsutbildning som utarbetats av SBF (Sveriges Begravningsbyråers förbund) och uppdaterar våra kunskaper kontinuerligt. Att anlita oss som auktoriserad begravningsbyrå ger dig en trygg försäkring om att du får rätt hjälp och att allt det praktiska runt begravningen tas om hand på bästa tänkbara sätt.

Hos oss på Grums Begravningsbyrå kan du alltid vara säker på att få hjälp av människor med hög kompetens. Vi lägger ner ett stort engagemang för att allt ska fungera enligt dina önskemål.

När det gäller etik, tystnadsplikt, arbetsmetoder och prisinformation kan du också vara säker på att byrån följer auktorisationens stränga regler. Att vår begravningsbyrå uppfyller kraven för auktorisation sker genom särskild prövning vart femte år.
Välkommen till oss!

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF