Om oss

Grums Begravningsbyrå

Den som förlorat en nära anhörig vet att det hör till de svåraste upplevelserna i livet.
Det omedelbara behovet av stöd och hjälp är stort och att få rätt hjälp med allt som ska ordnas före, under och efter begravningen är av största vikt.

På Grums Begravningsbyrå möts du av erfarna och engagerade rådgivare som leder dig igenom alla delar av begravningen. Det kan vara val av kyrka eller lokal, kista, urna, blommor, dödsannons och minnesstund. Tillsammans utformar vi en personlig begravning och en minnesvärt avsked utifrån den avlidnes och dina önskemål.

Vi har genomgått en omfattande auktorisationsutbildning som utarbetats av SBF (Sveriges Begravningsbyråers förbund) och uppdaterar våra kunskaper kontinuerligt. Att anlita oss som auktoriserad begravningsbyrå ger dig en trygg försäkring om att du får rätt hjälp och att allt det praktiska runt begravningen tas om hand på bästa tänkbara sätt.

Hos oss på Grums Begravningsbyrå kan du alltid vara säker på att få hjälp av människor med hög kompetens. Vi lägger ner ett stort engagemang för att allt ska fungera enligt dina önskemål.

När det gäller etik, tystnadsplikt, arbetsmetoder och prisinformation kan du också vara säker på att byrån följer auktorisationens stränga regler. Att vår begravningsbyrå uppfyller kraven för auktorisation sker genom särskild prövning vart femte år.
Välkommen till oss!

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Barn som håller i handen

Våra värdeord

Personliga

Vi ser människan i allt vi gör.

Trygga

Vi följer bästa möjliga begravningssed.

Entreprenöriella

Vi lär av varandra och delar med oss av bra lösningar och idéer.

Hållbara

Vi tar ansvar för vår egen tid här på planeten.

En del av SBF

Vi är en del av SBF

Alla Klarahills begravningsbyråer är auktoriserade och medlemmar av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Idag utgör vi cirka 20 procent av SBF. Men vad innebär då själva auktorisationen?

Den som anlitar en auktoriserad begravningsbyrå kan förvänta sig att få en trygg och väl genomförd begravning. Anhöriga som väljer en av våra byråer kan förvänta sig lite mer. Vi är beredda att alltid gå lite längre för att överträffa kundernas förväntningar.

SBF